Att bjuda på Dillstuvad Antonia
Dillstuvad Antonia
Ingredienser
  • 100 g smör
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 5 dl mjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • 8 st kalla kokta  Antonia
  • 1 knippe hackad dill rejält med dill salt och nymalen vitpeppar från kvarn
     
Gott att äta till
  • Fisk
  • Skaldjur

Dillstuvad Antonia

Rikard Nilsson recept
Smält smör och tillsätt mjöl, låt mjölet fräsa några minuter utan att ta färg.
Späd med mjölk och grädde under vispning till en slät sås.
Låt koka i 10-15 minuter.
Var noga med att röra i botten så att det inte bränner vid.
Dela potatisen i bitar och hacka dillen under tiden.
Blanda sedan i potatisen samt hackad dill i såsen.
Smaka av med salt och nymalen vitpeppar från kvarn.
Lycka till!

Tipsa andra om receptet
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Pinterest Dela på Google+